Filozófia

A MÁK kulináris koncepciója, hogy széles rétegekhez, illetve valamennyi korosztályhoz eljuttassa a csúcsgasztronómia legkiemelkedőbb értékeit, s mindezt egy laza, fesztelen és letisztult környezetben tegye. A séf, Mizsei János számos elismerést mondhat magáénak hihetetlenül fiatal, 24 éves kora ellenére. 2014 évben megkapta az Év fiatal tehetségének járó rangos elismerést, míg az étterem olyan nemzetközi kiadványok ajánlásával rendelkezik, mint a The New York Times, a Michelin Guide, a Time Out és a Lonely Planet. A séf kizárólag a legkiválóbb minőségű szezonális alapanyagokat használja, így a MÁK olyan innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket kínál vendégei részére, amelyek ellenállhatatlanok, ám nem túldíszítettek és még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik. Az ételkészítés technológiájához és a prezentáció stílusához - a magyar kulináris hagyományok és alapanyagok tiszteletben tartása mellett - leginkább a Skandináv Konyha stílusa áll közel.

Press

MÁKsor

MÁKʼs degustation menu 
– the best of MÁK –
6 courses, including 1 surprise plate

HUF 16,000, with wine pairing: HUF 26,000


Awards

  • Google
  • tripadvisor
  • Recommended by Michelin (2012, 2013, 2014, 2015)
  • Dining Guide TOP 10 2015
  • Dining Guide Az év ifjú séftehetsége díj 2014
  • Best Bistro (Népszabadság, 2012)
  • Best progressive Hungarian restaurant (2011)
  • Chef of the year (2011)
  • Kitchen of the year (2011)
  • Budapestʼs favorite restaurant (2011)

MÁKfilm2

MÁKfilm2 trailer     MÁKfilm1